Byl spuštěn nový nástroj OiRA pro odvětví hotelových a restauračních služeb. Nový on-line nástroj k hodnocení rizik pomáhá podnikům v tomto odvětví chránit pracovníky.
Tento nástroj vyvinuly organizace Hotrec a EFFAT s podporou agentury EU-OSHA a byl schválen na úrovni EU.
Uklouznutí a zakopnutí, popáleniny, nebezpečné látky a stres představují některá z mnoha rizik, jimž čelí pracovníci v odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb. Tento nový nástroj umožní vnitrostátním partnerům platformy OiRA a sociálním partnerům vybavit pohostinská zařízení k tomu, aby mohla provést hodnocení rizik a vypracovat akční plán k jejich řízení.
Prohlédněte si nový nástroj OiRA pro odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb a seznamte se s právními předpisy EU, které je třeba zohlednit při hodnocení rizik.
Informujte se o všech nástrojích OiRA pro odvětví hotelových, restauračních a stravovacích služeb.
Stáhněte si publikace agentury EU-OSHA související s odvětvím hotelových, restauračních a stravovacích služeb.
Vkládat příspěvky do diskuzí mohou pouze přihlášení uživatelé. Využijte přihlašovací a registrační formulář.