potravinářství

01.07.2024
V řadě publikací o tom, jak mohou dodavatelsko-odběratelské vztahy ve stavebnictví a zemědělsko-potravinářském průmyslu zlepšit bezpečnost a ochranu zdraví při práci, se představují nové případové studie a doporučení pro tvůrce politik a odborníky z praxe.
04.07.2023
Agentura EU-OSHA se v rámci svého výzkumného programu na zlepšení dodržování předpisů v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci zaměřila na potenciál dodavatelských řetězců – vztahů mezi kupujícími a prodávajícími – v rámci podpory BOZP.
18.11.2019
Zdroj:
Na dotaz odpověděl Ing. Jiří Vala, Ph.D.
09.01.2006
Ačkoliv se někomu může zdát, že téma tohoto týdne nemá s bezpečností práce mnoho společného, problematika takzvaných "éček" (přídatných látek v potravinách) je více či méně přetřásána neustále. Zájem o toto téma udržuje i velký počet varovných emailů, které v různých obměnách po Internetu kolují. O stanovisko, co je a co není na těchto varovných emailech pravdy, jsme požádali odborníky ze Státního zdravotního ústavu v Praze.

Nabízíme Vám možnost BEZPLATNÉHO odběru e-mailového zpravodajství

Přehled příspěvků publikovaných na oborovém portálu BOZPinfo zasílaný každý pátek odpoledne

Provozovatel portálu

Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v. v. i.
Jeruzalémská 1283/9
110 00 Praha 1

Sociální sítě VÚBP

facebook linkedin instagram buzzsprout X youtubepinterest

Kde nás najdete

X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na váš e-mail