činnosti epidemiologicky závažné

11.08.2016
Zdroj:
Dobře, pokud možno rychle uvařit a nezranit se při tom. To je krédo každého kuchaře. Pracovní podmínky nebo vybavení kuchyně se mohou lišit v malé rodinné restauraci a ve velkém hotelu. Bezpečnost práce se však musí dodržovat v každém zařízení a je pro všechny zúčastněné téměř stejná. Jaké hygienické a bezpečnostní podmínky se tedy musí dodržet?

Nabízíme Vám možnost BEZPLATNÉHO odběru e-mailového zpravodajství

Přehled příspěvků publikovaných na oborovém portálu BOZPinfo zasílaný každý pátek odpoledne

Provozovatel portálu

Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v. v. i.
Jeruzalémská 1283/9
110 00 Praha 1

Sociální sítě VÚBP

facebook linkedin instagram buzzsprout twitter youtubepinterest

Kde nás najdete

X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na váš e-mail